Hola!
Has obert aquest formulari perquè vols inscriure't al taller
‘Què és el mindfulness i en què pot ajudar-te?’
amb Aura Costa
Dimarts 10 d'abril de 19:30 a 21:00
al Xalet Negre (Pl.Coll, 4 Sant Cugat del Vallès).
Edbuilding és una associació sense ànim de lucre inscrita en la Secció 1a del Registre d'Associacions de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb nº d’inscripció 57713, i al Registre d'Entitats de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb nº de registre 543.
Cif - G66625799
start
 
NOM *

 
COGNOMS *

 
TELÈFON *

 
CORREU ELECTRÒNIC *

 
Avís legal i Política de Privacitat. Protecció de Dades Personals.

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat d'Associació Edbuilding. La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar la relació i informar-lo de les nostres activitats. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones.

Si desitja donar-se de baixa de la llista de correu o exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació o oposició, pot fer-ho enviant un correu electrònic a: info@edbuilding.org.
Si vostè no desitja rebre més informació sobre les nostres activitats, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic: info@edbuilding.org

Accepto les condicions: *

     
Gràcies per completar aquest typeform
Ara en pots crear el teu propi — és gratuït, senzill i bonic!
Crea un <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform